2021-10-01

Tillbaka till 2021

Logen Skåne Nr 570 fredagen den 1 oktober 2021

Efter mötet samlades syskonen i foajén och lilla matsalen för lite mingel. Därefter satte vi oss vid de av grupp tre höstdekorerade borden. Kvällens måltid bestod av välsmakande Ugnsbakad lax med tillbehör. Baren fanns som vanligt tillgänglig för den som inte nöjde sig med lättöl och vatten. Efter maten serverades kaffe och goda kakor bakade av Sy Ann-Mari Nilsson.

Före kaffet fick vi gruppvis genomgå en knepig frågetävling där det gällde att identifiera/namnge olika föremål och bilder. Tävlingen väl komponerad av vår DD tillsammans med sina tre logesyskon från Tomelilla. Det förekom föremål från vitt skilda områden. Tävlingen avslutades med en åldersbestämning av arrangörerna. Inte lätt! Ett mycket uppskattat arrangemang!

Därefter dragning i logemötets varulotteri med många lyckliga vinnare. Tack till dem som skänkt! Månadslotteriet blev uppskjutet tills i december p.g.a. den mänskliga faktorn.

Under efterkapitlet genomfördes även slutförhandlingen med krögare Mange om jubiléumsmenyn, vilket resulterade i att det blir 90-års jubiléumsfirande!


Bilder

Christa, Kent, Marie och Sivert begrundar vad detta kan vara

Eva, Olle och Ann-Christine

Bengt-Arne, Thomas, Ann-Mari och Evert

Bengt-Arne, Ann-Christine, Eva och Olle

Gull-May, May-Lis, Georg, Lena och Lilian

Tävlingsledningen samlad: Britt, Gull-May, Gert och Bengt-Arne

Kallelsen